Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Dračice nebo Drakana?

5. 8. 2024


A já tu mám zamyšlení,co jsem chtěla psát už X měsíců zpátky.
DRAČICE vs. DRAKANA
Tak jsem si pojmenovala pro sebe dilema, které dnes žije (většinou nezvědoměle) 99% žen.
Ta naše ohromná ženská síla.
Ano, někdy spí. Někdy jsme ji vlivem náboženství, výchovy, předchozích zkušeností, uspaly úplně.
Zkušenost říká, že ale po 30. roku života a/nebo s příchodem mateřství, se toto začne hlásit o slovo.
Dračí síla v nás..... Uchopena buď živelně, vášnivě, zábavně, tvořivě a s disciplínou (na uzdě ji drží zkultivovaný vnitřní muž) - a je to pak přitažlivá Dračice,
nebo žita a projevována jako Drakana.
Nikdy nevíš,kdy ji jako partner, kámoška,kolega, dítě této ženy,
probudíš k životu.
A pak rychle utíkej.
Najednou vyroste do obřích rozměrů, zabere celý prostor, nenechá Tě dýchat, dští síru a oheň (a pozor! někdy velmi klidným hlasem, někdy skrze posměšky, vyčítání nebo i slzičky....ale pořád je to projev nasrané drakany uvnitř).
Nikdy nevíš, co vlastně od ženy s drakanou,co se netransformovala do dračice, můžeš čekat.
Ale buď si jistý, že Tě jako partnera nenechá vstoupit do a žít zralou podobu mužství a jako dítě ztraumatizuje.
Ale víte co? Ono je to vlastně "normální" (rozumějme - žije to většina,je to normální). Asi tak stejně normální,jako ženská faraonská obřízka nebo sezení v respirátoru 8 hodin denně.... prostě, zvykneš si, tak se to dělá. Tak si to tu žijeme.



Ženy dávno přijaly za své (převzaly od svých matek, babiček, prababiček,co jim muži odešli do války a nechali je na všechno samotné), že jsou taková "schopnější a vylepšenéjší verze muže". Díky feminismu mohou vystudovat cokoli a pracovat kdekoli, sice dřou jako koně, ale ten byt, drahý hadry a akcie mají a "chlapa na to nepotřebujou", ani na to oplodnění ne vlastně.....
Poslední 3-4 generace žen tak nějak úspěšně vykastrovaly muže kolem sebe (respektive právě ty Drakany v nich) a ještě na ně posměšně ukazují, že "fakt nemaj koule". No a právě dospívající generace tuhle zmatenost ohledně mužské a ženské role krásné zrcadlí.... "já nejsem ani žena ani muž,moje pohlaví je fluidní".

Rakoviny prsou,poruchy štítné žlázy,rakoviny prostaty, všechny ty hysterektomie a IVF.... ne, to s tím nesouvisí.

Díky učení posledních dvou let s Dinou vnímám, jak prazákladní vesmírné (védské) zákony o Mužsko-ženské polaritě a jejich ne-následování ovlivňují naše zdraví, pohodu, sexualitu,vztahy (nejen partnerské).... každý den, od základu.

 



Žít v každodennosti tu SVOU polaritu (nenasazovat si chlapské koule a neprsit se, jaká jsem "silná žena", případně "jak silného mám vnitřního muže"). Pořád a pořád si to připomínat a narovnávat pokřivené....
Protože jsme v tom díky násilné christianizaci tohoto území a pak také válkám, školství,feminismu a žití v demu demokracie pořádně zmatení dobře dva tisíce let, není to žádná legrace. Není na to příručka ani e-book ani geniální meditace....Ale víte co? Protože jsme všichni duše a jsme podle těch vesmírných zákonů stvořeni,my i příroda, nakonec to není vůbec tak těžké, když už to dozacvakne. Je to PŘIROZENÉ. Jen ego a setrvačnost jsou výmoly na této cestě.
Kráčejme hrdě a nadšeně.
Ve starých kolejích už jet nejde a ty nové si musíme položit sami.
Dračice čekají .